Salma Hayek rentoutui uima-altaassa – rinnat eivät jääneet huomaamatta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Salma Hayek saavutti Instagramissa juuri 17 miljoonan seuraajan rajapyykin, jota tähti päätti juhlistaa julkaisemalla kanavalleen upean kuvasarjan. Viime aikoina rohkea nainen onkin esitellyt sosiaalisessa mediassa poikkeuksellisen paljon paljasta pintaa ja näyttää jatkavan valitsemallaan tiellä edelleen.

Salma Hayek nähtiin taannoin näyttävissä bikinikuvissa, joissa tähti meditoi uimarannalla. Tällä kerralla nainen rentoutuu uima-altaassa. ”Sunnuntaifiiliksiä”, Hayek kommentoi omaa kuvaansa, jossa nainen poseeraa mustassa uimapuvussa. Näyttävässä uimapuvussa on röyhelöyksityiskohtia ja avara kaula-aukko, joka korostaa tähden rintoja.

Salma Hayek täytti viime syyskuussa 54 vuotta. Nainen on kertonut, että hän ei kärsi minkään asteisesta ikäkriisistä ja tuntee pelkästään ylpeyttä eletyistä vuosista. Salma Hayek on ollut hyvin onnekas siinä mielessä, että hän on saanut työskennellä tauotta Hollywoodissa ja näytellä elokuvissa aina nuoresta parikymppisestä naisesta tähän saakka.