77-vuotias nainen päiväkausia lumen peittämässä autossa – selvisi kuin ihmeen kaupalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Talvi voi koitua vaaraksi etenkin iäkkäämmille ihmisille yllättävilläkin tavoilla. Taannoin eräs Yhdysvaltojen New Jerseyssä asuva 77-vuotias nainen oli ansassa oman autonsa sisällä päiväkausien ajan lumen saarrettua sen.

Janet Ward kertoo istuneensa tien varteen parkkeeratussa autossaan, kun ajoneuvo peittyi lumella ohi ajaneen lumiauran ansiosta. Hän oli tuloksetta yrittänyt viestiä auran kuljettajalle olevansa autossa soittamalla torvea. Ward sotti poliisille ja kertoi olevansa ansassa autossaan, mutta viranomaiset eivät kyenneet inhimilliseksi erehdykseksi kuvailemansa virheen vuoksi paikantamaan häntä.

Ward onnistui myöhemmin ottamaan yhteyttä paikalliseen palokuntaan, joka pelasti hänet noin kuusi minuuttia myöhemmin lapioimalla lunta pois ajoneuvon ympäriltä. Neljä vuorokautta lumen saartamana ollut nainen on koditon ja asunut jonkin aikaa autossaan. Paikallinen kodittomien palvelu on CNN-uutissivuston mukaan ilmoittanut työskentelevänsä parhaillaan Wardin avustamiseksi.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.