Kasvomaskiuutuus hämmentää – kuin maski olisi huonosti kasvoilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Markkinoilta löytyy monen sortin kasvomaskeja jokaiselle kulkijalle. Tarjolla on perinteisempien suojusten lisäksi muun muassa custom-maskeja, jotka näyttävät kantajan omilta kasvoilta. Nyt custom-maskeja valmistava Maskalike on lanseerannut taatusti huomiota herättävän kasvosuojuksen.

Uutuusmaski antaa vaikutelman siitä, että kantaja käyttäisi maskia väärin antamalla sen roikkua suunsa alapuolella. Maskaliken uutuustuotteen varsinainen maskiosa näyttää aidoilta kasvoilta, joista roikkuu erillinen kertakäyttömaski.

Tarjolla on erilaisia versioita, jotka on suunniteltu näyttämään eri ikäryhmien, ihonvärien ja sukupuolten edustajilta. Hämmentävää tuotetta myydään Maskaliken verkkosivuilla 28 dollarin, eli noin 23 euron hintaan.