Laihtunut Rebel Wilson hehkuu punaisessa asussa – fanit ihastelevat tähden uutta itsevarmuutta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Rebel Wilson teki viime vuonna suuren elämäntapamuutoksen ja pudotti huimat 30 kiloa painostaan. Nainen täytti 40 vuotta, mikä sai hänet havahtumaan ja huomaamaan epäterveelliset ruokailutottumukset ja niistä johtuneen väsymyksen ja huonovointisuuden.

Kuntoilun ja terveellisen ruokavalion tuomat tulokset todella näkyvät naisesta. Rebel Wilson on tuntunut viime aikoina hehkuvan täysin uudenlaista itsevarmuutta, jonka myös naisen fanit ovat huomanneet. Nyt tähti julkaisi itsestään upean kuvan, jossa hän esitteli punaista haalaripukuaan. Nainen suorastaan sädehti asussa ja uudessa tyylissään.

Rebel Wilson löysi viime vuonna rinnalleen myös uuden rakkauden alkaessaan seurustelemaan häntä 11 vuotta nuoremman Jacob Buschin kanssa. Wilson vaikutti pitkään hyvin onnelliselta miehen kanssa, mutta taannoin hän ilmoitti monien yllätykseksi olevansa tällä hetkellä sinkku.

https://www.instagram.com/p/CLC1ib4LsRJ/