TikTok-käyttäjä teki DNA-testin – sai tietää olevansa vuosia luulemaansa vanhempi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Joskus ihmisille voi paljastua heitä itseään koskevia salaisuuksia, jotka ovat olleet pimennossa vuosikausien ajan. Eräs TikTok-käyttäjä kertoo saaneesa hämmästyksekseen selville, että hän saattaa olla vuosia luulemaansa vanhempi.

TikTokia Lyddelle__-nimimerkillä käyttävä Lydia kertoo käyttäneensä syntymäpäivälahjaksi saamaansa rahaa sukujuuria selvittävän DNA-testin tekemiseen. 22-vuotiaaksi itseään luullut Lydia joutui yllättymään täyttäessään testiin vaadittuja tietoja. Sen mukaan yhtäkään Lydia Elleniä ei ollut syntynyt hänen syntymäpäivänään toukokuussa 1998.

Lydia onnistui kaivamaan esille potilasasiakirjansa, jonka mukaan hänet rokotettiin heinäkuussa 1997. Asiakirjan mukaan hän oli syntynyt marraskuussa 1995, lähes kolme vuotta luulemaansa aikaisemmin. 23 vuoden sijaan Lydia täyttäisi tänä vuonna jo 26 vuotta.

Lydia ei usko olevansa adoptoitu, sillä hän kertoo olevansa erittäin samannäköinen kuin vanhempansa. TikTok-käyttäjä lupasi palata mysteerin pariin myöhemmillä videoillaan, mikäli sen yksityiskohdat alkavat selviämään hänelle.

 

@lyddelle_

I’m sure it’s just a mistake…. help? #fyp #trend #viral #Bossit2021

♬ original sound – Static2.0😄