Jessica Edströmin olkain valahti alas – eikä paitaa haalarin alla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisessa mediassa kansainvälistä suosiota nauttiva suomalaiskaunotar Jessica Edström vietti koronakesän Suomessa Merenkurkun rantamaisemissa, josta hän julkaisi seuraajilleen ympäri maailmaa näyttäviä kuvia. Viime aikoina Jessica on jo päässyt hieman matkustelun makuun ja julkaissut reissujen kuvallisia tuloksia myös sosiaalisessa mediassa.

Tällä kertaa Jessica poseeraa farkkuhaalareissa, joista toinen olkain on pudonnut alas ja paljastanut toisen rinnan, koska haalarien alla ei ollut paitaa saati rintaliivejä.

Pietarsaaresta kotoisin oleva Jessica Edström on kansainvälisesti yksi seuratuimmista suomalaisista mallikaunottarista 290.000 seuraajallaan. Hän on asunut ympäri maailmaa ja saavuttanut julkkisstatuksen glamourmallina. Jessican ystäväpiiriin lukeutuu esimerkiksi maailmanlaajuisesti tunnettu povipommi Claudia Romani.