Kim Kardashian raivostui tyttärensä maalaustaitoja epäileville: ”Ettäs kehtaatte”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kim Kardashian julkaisi taannoin ylpeänä sosiaalisessa mediassa kuvan, jossa hänen seitsemänvuotias North-tyttärensä esitteli maalaamaansa teosta. Taulu oli niin taitavasti tehty, että ihmiset alkoivat heti spekuloimaan sitä onko tyttö oikeasti maalannut taulun vai valehteleeko Kim Kardashian.

Kim Kardashian on ollut todella loukkaantunut väitteistä, joiden mukaan hänen tyttärensä ei olisi voinut mitenkään maalata kyseistä öljyvärimaalausta. Hän vastasi Instagram-tarinassaan hyvin napakasti seuraajilleen ja neuvoi heitä olemaan pelleilemättä hänen kanssaan lasten kustannuksella.

– Minun tyttäreni on ystävänsä kanssa ollut öljyvärimaalausopetuksessa missä heidän taitojaan ja luovuuttaan on rohkaistu ja ruokittu. North teki maalaustaan monta viikkoa todella ahkerasti. Ylpeänä äitinä halusin jakaa työn kaikkien kanssa. Nyt näen miten aikuiset ihmiset arvostelevat maalausta ja miettivät onko tyttäreni voinut maalata sen. Miten te kehtaatte katsoa lasten upeita teoksia ja väittää, että he eivät olisi taitavia, Kardashian tilittää Instagram-kanavallaan.

Kim Kardashian kehotti vielä lopuksi ihmisiä olemaan nolaamatta itseään negatiivisuudella ja antamaan jokaiselle lapselle oikeus olla mahtava. Kim Kardashian toisti vielä viimeisen kerran, että North todella maalasi taulun.