Mies pelasti jäälle joutuneen peuran – liu’utti eläimen turvaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jäille vaeltelevat eläimet joutuvat toisinaan vaaratilanteisiin, joista ne eivät pääse pois omin avuin. Taannoin eräs Yhdysvaltojen Wisconsinissa asuva mies päätyi todistamaan tällaista tilannetta. Hän päätti tarjota eläimelle auttavaa kättä.

Gil Lancour oli ajamassa kotiinsa, kun hän huomasi ohittamansa tekojärven jäällä peuran. Eläin ei selkeästi päässyt pois jäältä itsekseen sorkkiensa avulla. Niinpä Lancour päätti rientää auttamaan peuran pois pulasta.

Lancourin ystävän kuvaamalla videolla nähdään, kuinka hän auttaa peuran pois jäältä työntämällä eläintä sen liukasta pintaa pitkin. Mies kertoo Wisconsin Rapids Tribune -lehdelle yllättyneesä videon levittyä nopeasti viraalina ja kerättyä Facebookissa valtavan määrän tykkäyksiä lyhyessä ajassa. Lancourin tarkoituksena ei nimittäin ollut alun perin edes jakaa videota verkossa.