Nälkäinen käärme ei antanut periksi – saalisti kissaa omistajan läsnäolosta huolimatta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kissojen omistajat ovat saaneet tottua siihen, että toisinaan ulkona vapaasti liikkuvat lemmikit tuovat pieniä saaliita kotiin. Tällä kerralla kuitenkin isokokoinen käärme oli saada perheen kissan lounaakseen omistajan silmien alla.

YouTube-videolla nähdään talon turvakameran tallentama tilanne, jossa perheen kissa on joutua Thaimaassa käärmeen saaliiksi. Mies oli kastelemassa ulkona pihakasvejaan kun hän huomasi ison käärmeen luikertelevan heidän kuistiaan kohti. Hän näki tyttärensä kissan olevan vaarassa ja hyppäsi heti auttamaan kissaa.

Mies nappasi kissan syliinsä ja yritti pelotella käärmeen tiehensä. Käärme ei kuitenkaan perääntynyt vaan tuli yhä lähemmäs. Lopulta mies heitti kissan taloon sisälle ja meni itse nopeasti perässä huomatessaan, että käärme aikoo jahdata kissaa talon sisälle. Mies ehtii onneksi sulkemaan oven ajoissa eikä käärme pääse talon sisälle.