Sarah Jessica Parker paljasti Sinkkuelämää-sarjasta: ”Korona tulee olemaan osa juonikuviota”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suositun Sinkkuelämää-sarjan paljastettiin taannoin saavan jatkoa HBO Maxin And Just Like That… -minisarjan muodossa. Nyt Carrie Bradshaw’ta esittävä Sarah Jessica Parker on paljastanut uuden sarjan käsittelevän ajankohtaisiakin aiheita. Sarjassa tullaan esimerkiksi näkemään, kuinka koronapandemia on vaikuttanut sen hahmoihin.

-Tietenkin korona tulee olemaan osa juonikuviota, koska sen hahmot asuvat New Yorkissa. Kuinka ihmissuhteet muuttuvat ystävien kadotessa? Uskon käsikirjoittajien tutkivan sitä, Sarah Jessica Parker kuvaili Vanity Fair -lehden haastattelussa.

Sarah Jessica Parker myös paljasti uuden käsikirjoitustiimin koostuvan kokonaan naisista showrunnerina toimivaa Michael Patrick Kingiä lukuunottamatta. Hän kuvaili eri taustoista peräisin olevien kirjoittajien antavan uudelle sarjalle tuoreen ilmeen. And Just Like That… -minisarjassa paluun tekevät Parkerin lisäksi Mirandaa esittävä Cynthia Nixon ja Charlottea esittävä Kristin Davis, mutta Samantha Jonesia näytellyttä Kim Cattrallia ei jatkosarjassa tulla näkemään.