Priyanka Chopra katuu työhistoriaansa – mainosti ihoa vaalentavaa voidetta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Intialainen näyttelijä ja Miss Maailma -tittelin voittanut Priyanka Chopra alkoi neljä vuotta sitten tapailemaan Jonas Brothers -yhtyeestä tunnettua laulajaa Nick Jonasia. Pariskunta meni kihloihin vain kahden kuukauden tapailun jälkeen ja nyt he ovatkin olleet onnellisesti naimisissa jo lähes kahden vuoden ajan.

Priyanka Chopra on uransa alussa tehnyt töitä, joita hän katuu. Nainen on pyytänyt syvästi anteeksi etenkin sitä, että hän on toiminut ihoa vaalentavan voiteen mainoskasvona. 38-vuotias Chopra on kertonut kyseisen mainoskampanjan olleen hänen koko uransa suurin erehdys.

Garnierin mainoksessa Priyanka Chopra menettää poikaystävänsä naiselle, jolla on vaaleampi iho kuin hänellä. Chopra vaalentaa oman ihonsa Garnierin voiteella, minkä seurauksena hän voittaa miehensä takaisin. Mainoksen lopputuloksen näkeminen teki Priyanka Chopran surulliseksi. ”En voi mennä enää takaisin ja muuttaa mennyttä, mutta pyydän tekoani kuitenkin vilpittömästi anteeksi”, tähti kommentoi mainosta Daily Mail -sivuston mukaan.