TikTok-tähti teki itsemurhan – äiti vahvisti karmivan totuuden

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen TikTok-tähti Dazhariaa Quint Noyes on tehnyt itsemurhan. Dee-nimellä suosittuja videoita nettiin tehnyt nuori nainen oli ainoastaan 18-vuotias. Hänen äitinsä on vahvistanut kuolinsyyn sosiaalisessa mediassa.

Daily Mailin mukaan perhe hakee nyt avustusta hautajaiskustannuksiin GoFundMe-sivuston kautta. Hänen perheensä on järkyttynyt Deen epätoivoisesta tilanteesta ja toivovat, että hän olisi kertonut stressistä ja itsetuhoisista ajatuksista.

Yhdysvaltojen Louisianan Baton Rougesta kotoisin olevalla Deellä oli yli miljoona seuraajaa videopalvelussa. Hän julkaisi Instagramiin ennen kuolemaansa videon, jolla sanoi: ”Ärsytän teitä kaikkia, tämä on viimeinen julkaisuni”.

MIELI ry:n Kriisipuhelin päivystää numerossa 09 2525 0111 suomen kielellä 24/7.