Serena Williams esitteli kotinsa videolla – luksustalo täynnä taideteoksia

Lifestyle Lux Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ammattitennispelaaja Serena Williams on tenniksen olympiavoittaja ja hänet tituleerataankin usein maailman parhaimpien naisurheilijoiden joukkoon. Ansioitunut tennistähti on alkanut opettamaan lajin saloja myös kolmevuotiaalle tyttärelleen Alexis Olympialle.

Nyt 39-vuotias Serena Williams avasi kotinsa ovet Architectural Digest -lehden kuvaajille ja esitteli kotinsa kameraryhmälle. Williamsin kaunis koti on hänen siskonsa sisustussuunnittelutoimiston suunnittelema, ja asunto näyttääkin hyvin tarkkaan harkitulta.

Serena Williamsin koti on hyvin valkoinen, valoisa ja taiteellinen. Se on pullollaan näyttäviä esineitä ja taideteoksia, jotka tekevätkin kodin avarista tiloista lähes museomaisen näköisiä. Williamsin mukaan kodin sisustus vastaa täysin hänen estetiikkaansa.