Shay Mitchell treenasi kuukauden – uskomaton muutos kuvina

Fitness Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijäkaunotar Shay Mitchell tunnetaan parhaiten hänen Emily Fields -roolihahmostaan Valehtelevat viettelijät -teinidraamasarjassa. 33-vuotias nainen on nykyään myös äiti saatuaan esikoistyttärensä hänen miehensä Matt Babelin kanssa vuosi sitten lokakuussa.

Shay Mitchell julkaisi hänen Instagram-kanavallaan nyt kuvaparin, jossa hän esitteli neljän viikon kuntokuurin aikaansaamia muutoksia. Ensimmäisessä kuvassa Shay Mitchellin jalat ja keskivartalo näyttävät hieman isommilta kuin toisessa kuvassa, mutta kummassakin kuvassa nainen näyttää upealta.

Shay Mitchell halusi ylpeänä esitellä saamiaan tuloksia. Hän kertoi treenanneensa ystävänsä kanssa fitness-sovelluksen avulla 30 minuuttia viitenä päivänä viikossa. Osa naisen faneista kannusti tähteä ja kehui hänen saavutuksiaan, mutta osa naisista tunsi olonsa kovin pettyneeksi julkaisun sanomaan.

Muutama kommentoija osoitti heti pettymyksensä siihen, että Shay Mitchell vahvistaa julkaisullaan epätervettä dieettikulttuuria. Naisten mielestä tähti oli myös tarkoituksella seissyt ensimmäisessä kuvassa huonommassa ryhdissä jalat toisissaan kiinni ja shortsit alemmaksi laskettuna. Shay Mitchell vastasi kuitenkin kommentteihin napakasti ja vakuutti, että hän ei mainosta dieettikulttuuria vaan haluaa rohkaista terveellisempiin elämäntapoihin, jotka ovat auttaneet häntä henkisesti ja fyysisesti.