Hiuksiinsa liimaa suihkuttanut somejulkkis leikkaukseen – liima ei lähtenyt irti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Somejulkkis Tessica Brown onnistui tekemään viraalihitin videolla, jolla hän suihkutti hiuksiinsa hiuslakan sijaan Gorilla Glue -nimistä liimaa. Teolla oli kuitenkin traagiset seuraukset, koska nainen ei onnistunut enää omin avuin saamaan liimaa irti hiuksistaan.

Tessica Brown yritti kaikin keinoin saada liimaa irti hiuksistaan, mutta mikään ei onnistunut. 40-vuotias nainen ei pystynyt saamaan liimalla kiinnitettyä ponihäntäänsä alas kuukauteen. Nyt Brown on joutunut leikkaukseen, jossa liima on irrotettu naisen päänahasta.

People-sivuston mukaan Tessica Brown toipuu tällä hetkellä leikkauksesta, jossa Gorilla Glue -liima saatiin viimein irti naisen päänahasta. Brown tarvitsee tällä hetkellä aikaa toipuakseen. Naisen managerin mukaan kaikki liima onnistuttiin leikkauksessa poistamaan, mutta tähden päänahka on arvatenkin todella herkkä operaation jäljiltä.