Hurja näky videolle – äiti taklasi tyttärensä ikkunan takana tirkistelleen

Ohhoh! · Tim Isokivi

Viraalina levinneellä videolla nähdään hurja tilanne, jossa äiti antaa kyytiä tyttärensä ikkunan takana kurkistelleelle miehelle. Hän taklasi miehen asfalttiin amerikkalaisen jalkapallon pelaajan elkein.

Texasin Houstonissa asuva Phyllis Pena kertoo olleensa palaamassa kaupasta kotiinsa, kun hän löysi tuntemattoman miehen kotinsa pihalta. Mies oli kurkistellut ikkunasta sisään Penan 15-vuotiaan tyttären huoneeseen. Tytär ei onneksi ollut tapahtumahetkellä huoneessaan, mutta äiti päätti tehdä tirkistelijän puuhille lopun saman tien.

Phyllis Penan soittaessa poliisille kurkistelija lähti juoksemaan pakoon, jolloin nainen syöksyi kohti ja taklasi miehen alas. Click 2 Houston -uutissivuston mukaan Sekä Pena että hänen tyttärensä pitelivät miestä maissa kunnes poliisit saapuivat pidättämään hänet. Läheisen auton kojelautakameran tallentama taklaus oli niin näyttävä, että poliisit suosittelivat äitiä hakemaan Houston Texans -joukkueen uudeksi tukimieheksi.