Raju tilanne videolle: 14-vuotias tyttö puolusti kauppaa veitsihyökkääjiltä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Kolumbian Bogotassa todistettiin taannoin rajua välikohtausta. Paikallisen kaupan omistajan tytär puolusti liikettä ryöstäjiltä, jotka uhkailivat häntä viidakkoveitsillä. Tilanne tallentui videoksi valvontakameran aniosta.

Välikohtaus sai alkunsa kolmen moottoripyöräilykypärillä kasvonsa peittäneen miehen saapuessa lähikauppaan. Tiskin takana oli kaupan omistaja 14-vuotiaan tyttärensä ja taaperoikäisen lapsensa kanssa. Yksi viidakkoveitsin aseistautuneista ryöstäjistä yritti tunkeutua heidän koppiinsa, mutta äiti ja tytär puolustautuivat raivokkaasti.

Äidin juostessa yhtä hyökkääjää päin hänen tyttärensä poimi maasta viidakkoveitsen ja alkoi huitoa sillä miehiä. Ryöstäjillä ei ollut muuta mahdollisuutta kuin paeta paikalta nuoren tytön raivon edessä. Vice-lehden mukaan tyttö totesi myöhemmin paikallisen median haastattelussa vastaavien tilanteiden olleen kaupassa jo niin valitettavan yleisiä, että hän tiesi heti kuinka toimia ryöstön yhteydessä.