Venäläinen makkarakuningas tapettiin saunassa – naamiomies ampui jalkajousella

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Makkarakuningas-lempinimellä tunnetun venäläisen oligarkin saunailta on päättnyt traagisella tavalla. Paikallisen makkaraimperiumin omistaja Vladimir Marugov murhattiin jalkajousella hänen saunoessaan naisystävänsä kanssa.

Kaksi naamioitunutta miestä hyökkäsi maanantaina Vladimir Marugovin maaseudulla Moskovan ulkopuolella sijaitsevalle tilalle. He yllättivät miehen ulkosaunasta ja ampuivat hänet kuoliaaksi jalkajousella. Marugovin naisystävä onnistui pakenemaan ikkunan kautta ja hälyttämään paikalle poliisit.

Tekijöiden kerrotaan vaatineen Marugovilta käteistä rahaa ennen veritekoa. Poliisit löysivät murha-aseen rikospaikalta ja tekijöiden pakoauton myöhemmin läheisestä varakkaiden venäläisten asuttamasta Istran kylästä. BBC:n mukaan poliisi on sittemmin pidättänyt yhden tapaukseen mahdollisesti liittyvän miehen.

Vladimir Marugov tunnettiin Ozyorsky ja Meat Empire -makkaratehtaiden omistajana. Miljonääri on viime vuosina ollut julkisessa omistuskiistassa ex-vaimonsa, runoilija Tatyana Marugovan kanssa. Pariskunnan poika Alexander sai viime vuonna surmansa moottoripyöräonnettomuudessa.