YouTube-tähti Tana Mongeau rohkeissa kuvissa – takin alla pelkät tangat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tana Mongeau on suosittu YouTube-tähti, joka kertoo omalla kanavallaan erikoisia tapahtumia ja tarinoita hänen elämästään. Naista on moneen otteeseen väitetty valehtelijaksi videoidensa perusteella, mutta edelleen hänen elämänsä näyttää kiinnostavan miljoonia ihmisiä.

Tana Mongeau on alkanut saamaan suurta suosiota myös Instagramin puolella julkaistessaan todella paljastavia kuvia itsestään. Tällä kerralla tähti julkaisi 5,7 miljoonan seuraajansa silmien iloksi kuvia, joissa hän esitteli todella niukkaa asuaan kameralle. Tana Mongeau poseerasi keltaisessa takissa, jonka alle hän oli pukenut pelkästään mustat tangat eikä mitään muuta.

Tähti avasi taannoin parhaan ystävänsä Ashly Schwanin kanssa OnlyFans-palveluun omat sivustonsa, joissa he myivät faneilleen paljastavia kuvia ja videoita itsestään maksua vastaan. Nyt Tana Mongeau on perustanut itselleen myös Instagramiin Tana is uncensored -nimisen kanavan, jolle hän aikoo julkaista entistäkin rohkeampaa sisältöä.