Kamelinvarvaskaunotar leikkeli vaatteitaan – paljastavat nyt enemmän kuin peittävät

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Meksikolaiskanadalainen Mary Magdalene elää lähinnä sosiaalisessa mediassa. Nainen on kertonut, että kärsii sosiaalisten tilanteiden pelosta, mutta nauttii erikoisen ulkonäkönsä esittelemisestä.

Nyt hän on esitellyt jättimäisiä rintojaan ja muhkeitapakaroitaan uudenlaisessa asukokonaisuudessa. Hän keimailee estoitta seuraajilleen Instagramissa. Hän kertoo leikelleensä t-paitaa, jotta se olisi enemmän hutsahtava.

Mary Magdalene on aiemmin markkinoinut brändiään muun muassa sillä, että hänellä on omien sanojensa mukaan maailman lihavimmat häpyhuulet. Hän on muokannut ulkonäköään eniten itsensä takia, eikä välitä muiden mielipiteistä. Naisella on 452.000 seuraajaa Instagramissa.