Beyoncen rinnat varastivat huomion somepäivityksissä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja Beyonce on yksi maailman suosituimmista artisteista, joka on kuitenkin nyt päättänyt toistaiseksi keskittyä enemmän perheeseensä ja vaatteiden suunnittelemiseen kuin musiikkiin. Naisella on räppäri Jay Z:n kanssa kolme lasta, yhdeksänvuotias tytär Blue Ivy ja kolmevuotiaat kaksoset Rumi ja Sir Carter.

Musiikin sijaan Beyncen vaatemerkki Adidas X IVY PARK näyttää kukoistavan edelleen. 39-vuotias tähti esittelee usein yllään merkkinsä tuoreimpia tuotelanseerauksia ja houkuttelee fanejaan ostamaan niitä. Tällä kerralla naisen yllä nähtiin musta tiukka treeniasu, joka sopisi myös illalliselle.

Beyonce julkaisi kolme kuvaa, joissa hän poseeraa jalat paljastavassa tiukassa asussa. Asuun kuuluu niukan alaosan lisäksi tiukka toppi ja musta jakku, joka tekee asusta niin asiallisen, että sen kanssa voi pukea vaikkapa korkokengät jalkaan. Vaatteiden sivussa kulkee Adidaksen tunnuksena toimivat kolme raitaa, joiden lisäksi IVY PARK -teksti lukee painettuna topin rintamukseen.