Hauska näky urheiluareenalla – katsomo täynnä South Park -hahmoja

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koronatilanteen vuoksi monia urheilutapahtumia on jouduttu järjestämään vajaille ja tyhjille katsomoille. Yhdysvaltojen Coloradossa toimivan amerikkalaisen jalkapallojoukkueen, Denver Broncosin kotipeleissä katsomoissa tullaan kuitenkin näkemään tuttuja kasvoja.

Denver Broncos osti yli 1 800 South Park -animaatiosarjan hahmoja esittävää pahvikoristetta. Hahmot istuivat normaalisti tyhjillä penkeillä Denver Broncosin kotikentällä joukkueen ottaessa mittaa Tampa Bay Buccaneersista. Katsomoissa nähtiin rajattu määrä myös oikeita ihmisiä.

Fiktiivinen South Parkin kaupunki sijaitsee Denverin tavoin Coloradossa. Sarjan luoneet Matt Stone ja Trey Parker tunnetaan myös Denver Broncosin faneina, ja South Parkissa on sen 23 tuotantokauden aikana nähty lukuisia viittauksia joukkueeseen. South Park palaa ruutuihin Yhdysvalloissa 30. syyskuuta koronapandemia-aiheisen tunnin pituisen erikoisjakson muodossa.