Jennifer Lawrence onnettomuudessa – räjähdyksen lasinsirpale lensi silmään

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Jennifer Lawrence vietti taannoin parin vuoden ajan taukoa näyttelemisestä. Hän on kuitenkin sittemmin palannut takaisin leipätyönsä pariin. Nyt 30-vuotias näyttelijä on joutunut onnettomuuteen tulevan Don’t Look Up -elokuvan kuvauksissa.

Eokuvaan kuvattiin Bostonissa kohtausta, jossa ravintolan ikkunan oli määrä räjähtää. Kyseessä piti olla kontrolloitu ja turvallinen räjähdys, mutta jokin meni pieleen. Räjähtäneestä lasista irronnut sirpale lensi Jennifer Lawrencea kohti, viiltäen auki hänen silmäluomensa.

Kuvaukset jouduttiin väliaikaisesti keskeyttämään, mutta Jennifer Lawrence on sittemmin toipunut onnettomuudesta ja tuotanto on Page Six -sivuston mukaan voinut jatkua. Lawrence näyttelee Don’t Look Up -elokuvassa tähtitieteilijää, joka yrittää varoittaa maailmaa kohti kiitävästä asteroidista. Hänen lisäkseen Oscar-ehdokkaana olleen Adam McKayn ohjaamassa Netflix-elokuvassa nähdään muun muassa Leonardo DiCaprio, Timothee Chalamet, Cate Blanchett, Jonah Hill ja Ariana Grande.