Kendall Jenner vahvisti kohusuhteensa – ensimmäinen yhteiskuva verkkoon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kendall Jenner on Kardashianien sisaruksista toiseksi nuorin ja onnistunut heidän realityohjelmansa lisäksi luomaan itselleen uraa myös mallina. Kendall Jennerin rakkauselämä on puhuttanut ihmisiä sosiaalisessa mediassa useaan otteeseen, koska nainen on yhdistetty moniin koripalloilijoihin.

Kendall Jenner on yhdistetty viime syksynä moneen otteeseen häntä vuoden nuorempaan koripalloilijatähteen Devin Bookeriin. Pariskunta on nähty läheisissä väleissä jo viime vuoden elokuussa, mutta vasta nyt 25-vuotias kaunotar julkaisi ensimmäisen yhteiskuvan miehensä kanssa.

Kendall Jenner päätti ystävänpäivän kunniaksi jakaa Instagram-tarinassaan kuvan, jossa hän makaa maassa hymy huulillaan ja Devin Booker osittain hänen päällään. Bookerin kasvot eivät kuvassa näy, mutta Jenner on merkinnyt 24-vuotiaan komistuksen kuvaan tehdessään samalla suhteesta Instagram-virallista.

Instagram, Kendall Jenner