Kourtney Kardashian ja Travis Barker treffeillä – suhteen salaileminen loppui

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja Poosh-hyvinvointisivuston luoja Kourtney Kardashian on viihtynyt pitkään sinkkuna seurusteltuaan viimeksi malli Younes Bendjiman kanssa. Nyt nainen on parin kuukauden ajan tapaillut Blink-182 -yhtyeestä tunnetuksi tullutta rumpalia Travis Barkeria.

Kourtney Kardashian ja Travis Barker ovat pitäneet suhteensa pitkään salassa, mutta viime viikkojen aikana he ovat avoimemmin alkaneet kommentoimaan muun muassa toistensa kuvia sosiaalisessa mediassa flirttailevaan sävyyn. Nyt pariskunta on alkanut käymään myös julkisesti treffeillä. In Touch Weekly -sivuston mukaan pari nähtiin käsi kädessä romanttisilla treffeillä Los Angelesissa japanilaisessa Matsuhisa-ravintolassa.

Kourtney Kardashian ja Travis Barker ovat tunteneet toisensa jo pidemmän ajan. He ovat aiemmin asuneet myös naapureina ja ystävystyneet sitä kautta. Viime kuukausien aikana lempi on kuitenkin leiskahtanut Kardashianin ja Barkerin välille.