Nicole Scherzinger ihastuttaa muodonmuutoksellaan: ”Kun miehesi ilmoittaa tulevansa kotiin”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pussycat Dolls -tyttöbändin keulahahmona toimiva laulaja Nicole Scherzinger tunnetaan upeasta lauluäänestään ja näyttävästä ulkonäöstään. Tähti on viime vuoden ajan keskittynyt konserttikiertueen peruunnuttua lähinnä lomailuun ja treenaamiseen, mikä näkyykin heti naisen vartalosta.

Nicole Scherzinger on viime vuoden aikana ottanut monien muiden julkkiskaunottarien tavoin TikTok-sovelluksen haltuunsa. Nainen julkaisee kanavallaan paljon tanssivideoita ja videoita, joissa hän esittelee muuttuvaa tyyliään meikkien ja vaatteiden avulla. Tällä kerralla tähti esitteli tyylinsä ennen ja jälkeen kauneustiimin käsittelyn.

Nicole Scherzinger näyttää TikTok-videollaan miten hänen tyylinsä muuttuu meikkaajien ja kampaajien käsittelyn jälkeen. ”Kun miehesi ilmoittaa tulevansa kotiin viiden minuutin aikana”, nainen kommentoi videotaan. Nicole Scherzinger on seurustellut jo useamman vuoden laulaja Thom Evansin kanssa.