Gwyneth Paltrown kehitti vibraattorin – salainen ase tylsyyttä vastaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lifestyle-sivusto Goopin keulakuva ja näyttelijä Gwyneth Paltrow toi viime vuoden alussa myyntiin monia huvittaneen tuoksukynttilän, jonka nimi oli This Smells Like My Vagina. Noin 70 euroa maksava kynttilä oli todellinen hittituote, joka myytiin nopeasti loppuun. Nyt nainen on kehitellyt oman vibraattorin.

Gwyneth Paltrown luoma Goop-sivusto on tuonut markkinoille nyt uuden tuotteen. Kyseessä on kaksipäinen vibraattori ja samalla Goopin ensimmäinen seksilelu. 48-vuotias näyttelijä kertoi Daily Mail -sivuston mukaan kehitelleensä seksilelun korona-aikana keksiessään itselleen ajanvietettä. Vibraattori maksaa sivustolla 95 dollaria.

Gwyneth Paltrow arveli, että seksilelu tulisi synnyttämään mediassa kuhinaa, minkä vuoksi hän päätti itse ensimmäisenä tehdä siitä hauskan kuvan. Paltrow julkaisi omalla Instagram-kanavallaan vuonna 1999 otetun kuvan, jossa hän poseeraa Oscar-gaalassa palkinto kädessään. Nyt palkinnon sijaan nainen pitelee kuitenkin kaksin käsin kiinni uudesta vibraattorista eikä Oscar-pystistä.