Duudson-Jukka Hildeniltä ja Chachilta hellyttävä perhekuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kansainvälisestä huippusuosiosta jo pitkään nauttineista Duudsoneista tunnetuksi tullut Jukka Hildén ja hänen vaimonsa Chachi Gonzales ilmoittivat taannoin odottavansa toista lastaan. Avioparilla on myös tytär Sophia Rose, jonka yksivuotissyntymäpäiviä perhe juhli marraskuun lopulla. Nyt vuorossa on ollut ihastuttava perhekuva.

Tuoreessa somepäivityksessä perhe poseeraa hellyttävässä yhteiskuvassa ystävänpäivän kunniaksi. Otoksessa perheen pienin jäsen nähdään herkuttelemassa ranskalaisilla perunoilla.

Chachi Gonzales pitää YouTubessa suosittua videoblogia, jota seuraa jo 1,65 miljoonaa ihmistä. Siinä hän antoi Jukan maistella meksikolaisia makeisia, joita Chachin oma äiti oli heille tuonut vierailunsa aikana. Jukka Hildén oli jo aiemmin saanut vaimoltaan maistettavakseen erilaisia meksikolaisia herkkuja ja välipaloja, jotka eivät olleet miehen mieleen. Jukka piti etenkin chilillä kuorrutetuista tikkareista ja karkeista, mutta pähkinän makuiset ja toffeeta muistuttavat herkut saivat Jukan kuitenkin irvistämään ällötyksestä.