Poptähti Meghan Trainor sai pojan – vauva syntyi kuusi päivää etuajassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen laulaja ja lauluntekijä Meghan Trainor tunnetaan muun muassa hänen All About That Bass ja Me Too -hiteistään. 27-vuotias hittinikkari ilmoitti ystävänpäivänä, että hänen esikoisensa on syntynyt.

Vielä reilu viikko sitten Meghan Trainor esitteli sosiaalisessa mediassa millaisia treenejä hän teki kuntosalilla ison raskausvatsansa kanssa. Nyt hän kertoi saaneensa esikoisensa aviomiehensä Daryl Sabaran kanssa. Pariskunnalle syntyi poika, joka sai nimekseen Riley.

Vauvan laskettu aika olisi ollut ystävänpäivänä, mutta poika päätti saapua maailmaan kuusi päivää etuajassa 8. helmikuuta. ”Olemme niin rakastuneita! Kiitos Daryl Sabara parhaasta ystävänpäivälahjasta”, Meghan Trainor hehkuttaa ja ylistää aviomiestään Instagramissa.