Sofia Belórfin rintavako varasti huomion biksuissa – kuuma poseeraus ei jätä kylmäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Fitness-tähti ja kohujulkkis Sofia Belórf on tällä hetkellä suhteessa Martina Aitolehden entiseen rakkaaseen Stefan Thermaniin. Pariskunta ehti jo eroamaan toisistaan viime syksynä, eikä heidän suhteensa tilasta ole helppoa ottaa selvää. Nyt Sofia on kuitenkin suunnannut lomailemaan.

Fitness-taustastaan tunnettu Sofia poseeraa nyt upeassa lomakuvassa, jossa rintavako varastaa huomion ainakin miespuolisilta katsojilta. Kuvatekstin mukaan otos on ikuistettu Dubaissa, mutta tiedossa ei ole onko kuva tuore vai arkistojen kätköistä.

Sofia Belórf alkoi taannoin lunastamaan omia treenilupauksiaan, jotka hän teki tätä vuotta varten. Hän kertoi haluavansa päästä tänä vuonna kesäkuntoon ja harkitsi oman henkilökohtaisen kunto-ohjaajan hankkimista kevääksi. Sofia lupasi seuraajilleen, että hän aikoo tulevissa videoblogeissaan jakaa heillekin vinkkejä muun muassa kevyemmän ruokailun suhteen.