Valvontakamera ikuisti uskomattoman välikohtauksen – lehmä hyökkäsi sairaalaan

Ohhoh! · Tim Isokivi

Kolumbialaisessa sairaalassa todistettiin taannoin vaarallista tilannetta, jota kukaan paikalla ollut olisi tuskin osannut odottaa. Sairaalan käytävillä nähtiin rynnistämässä vauhkoontunut lehmä.

Hurja välikohtaus tapahtui Kolumbian Antioquiassa sijaitsevassa San Rafaelin sairaalassa. Valvontakameran videolla nähdään, kuinka suurikokoinen lehmä ilmestyy kuin tyhjästä odotustiloihin aiheuttaen paniikkia ja vaaratilanteita. Eläin kävi syntyneessä kaooksessa jopa ihmisten kimppuun heidän yrittäessä paeta paikalta.

Yksi paikalla olleista naisista joutui ansaan nurkkaan vauhkoontuneen lehmän päädyttyä ahtaaseen käytävään, jossa se ei mahtunut kääntymään. Valtava eläin poistui lopulta odotushuoneesta omatoimisesti. Daily Mail -lehden mukaan lehmän nurkkaan ajama ja alleen polkema nainen kärsi hoitoa vaatineista mustelmista, mutta kukaan paikalla olleista ei kärsinyt saanut välikohtauksen aikana vakavia vammoja.