Celine Dionin Helsingin konsertti siirtyy elokuuhun 2022

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajatähti Celine Dionin Courage-maailmankiertue siirtyy vuoteen 2022. Kiertueen piti toteutua kuluvan vuoden aikana, mutta koronaviruksen leviäminen muutti suunnitelmat. Euroopan-kiertueen osuus siirtyy alkamaan vuoden 2022 toukokuussa. Konsertteihin jo ostetut liput käyvät sellaisenaan ensi vuoden konsertteihin, Jos uudet päivämäärät eivät sovi, voi liput palauttaa.

Maailmankiertueen siirtymisen myötä Helsinkiin Hartwall Arenaan suunnitellut kaksi loppuunmyytyä konserttia siirtyvät pidettäviksi 22. ja 23. elokuuta 2022. Celine Dion ja hänen konserttitoimistonsa Concerts West/AEG Presents ilmoittavat asettavansa yleisönsä turvallisuuden ja terveyden etusijalle. Siksi Courage-maailmankiertueen Euroopan-osuus siirtyy alkamaan Birminghamista 25 toukokuuta 2022.

– Toivoimme kovasti, että olisimme päässeet näkemään teitä kaikkia jo tänä vuonna. Vaikuttaa kuitenkin siltä, että tilanteen muuttuminen paremmaksi kestääkin ennakoitua kauemmin. Onneksi kuitenkin rokotteet ovat tuomassa apua, ja odotan innolla päästä laulamaan teille kaikille. Pysykää terveinä ja nähdään pian, Celine Dion toteaa.