Prinssi Harryltä ja Meghan Marklelta kunnianosoitus Dianalle – raskaus paljastui tasan 37 vuotta sitten

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Prinssi Harry ja Meghan Markle paljastivat ystävänpäivänä odottavansa toista lastaan. Päätös paljastaa ilouutinen kyseisenä päivämääränä oli tuskin sattumaa. Sen lisäksi että kyseessä on yleisesti rakkautta juhlistava juhlapäivä, kätkeytyi ajankohtaan myös toisenlainen merkitys.

Toimittaja ja kuninkaallisen perheen asiantuntija Omid Scobie huomautti myös Harryn äidin, edesmenneen prinsessa Dianan paljastaneen kyseisenä päivämääränä olevansa raskaana. Diana kertoi koko maailmalle tasan 37 vuotta aikaisemmin odottavansa toista lastaan. Kyseinen lapsi oli tietenkin prinssi Harry.

Dianan muisto on Harrylle erittäin tärkeä. 36-vuotias prinssi on osoittanut kunniaa edesmenneelle äidilleen monilla tavoilla vuosien varrella. Hän on muun muassa jatkanut samojen hyväntekeväisyystöiden tekemistä kuin Diana ja muun muassa käyttänyt äidilleen kuulunutta timanttia kihlasormuksessa, jolla hän kosi Meghania.