Parturi joutui karmivaan onnettomuuteen – puukotti itseään rintaan saksilla kaaduttuaan

Ohhoh! · Tim Isokivi

Parturina työskenteleminen voi erityisen huonon tuurin kohdalle osuessa olla vaarallinen ammatti. Tämä käy ilmi Yhdysvaltojen Bostonista kantautuvasta uutisesta. Paikallinen parturi oli joutunut hengenvaaraan kaaduttuaan työpaikallaan.

Boston Barber -parturissa työskentelevä Steve Silva oli kaatunut asiakkaansa hiuksia leikatessa. Saksia pidellyt mies oli refleksinomaisesti yrittänyt pehmentää iskua käsillään, jolloin sakset olivat osuneet terä edellä hänen rintaansa. Sekä paikalla ollut kollega että asiakas riensivät auttamaan häntä.

Steve Silvan mukaan hän ei tajunnut tilanteen vakavuutta ennen kuin hän näki ympärillään olleiden järkyttyneet ilmeet. Sairaalaan kiidätetyn miehen sydämen valtimo oli puhjennut onnettomuudessa, mutta hänet onnistuttiin pelastamaan avosydänleikkauksen avulla. Silva kertoo CBS-uutissivuston mukaan tuntevansa olonsa erittäin onnekkaaksi, etenkin siksi että sakset olivat erittäin lähellä lävistää hänen sydämensä kohtalokkaasti.