Kendall Jenner lanseerasi oman tequilan – kehittelyyn kului neljä vuotta

Lifestyle Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja mallikaunotar Kendall Jenner on kaikessa hiljaisuudessa kehitellyt omaa salaista projektia, joka on viimein nähnyt päivänvalon. Kendall Jenner lanseerasi oman tequilan, jonka kehittelemiseen tähti käytti useamman vuoden aikaa saadakseen juoman maun kohdilleen.

Kendall Jenner julkaisi 818 Tequila -brändinsä sosiaalisessa mediassa 16. helmikuuta. 25-vuotias malli on viimeistellyt juoman makua neljän vuoden ajan ja se on jo voittanut ennen kuluttajille saakka pääsyä monia palkintoja anonyymeissä makutesteissä. 818 Tequila on voittanut kirkkaimmat palkinnot muun muassa parhaan reposado-tequilan ja parhaan añejo-tequilan kategorioissa.

818 Tequila julkaisi kolme erilaista tequilaa, joita ovat reposado, añejo ja blanco. Blanco-tequilassa agaveen maku on yleensä vahvempi ja juoma on kirkasta. Reposado on tammitynnyrissä kypsytettyä tummempaa ja täyteläisempää tequilaa. Intensiivisimmät maut löytyvät yleensä añejo-tequilasta, jota on kypsytetty reposadoakin pidempään.