Olivia Wilden ja Harry Stylesin suhde etenee vauhdilla – Wilde muutti poptähden luo

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Olivia Wilde erosi viime vuoden lopulla hänen pitkäaikaisesta kihlatustaan, koomikko Jason Sudeikisistä. Tammikuussa Wilde alkoi seurustelemaan nuoremman brittipopparin Harry Stylesin kanssa ja nyt pariskunta näyttääkin jo muuttaneen yhteen.

Olivia Wilden ja Harry Stylesin suhde on edennyt vauhdilla. Nyt 36-vuotias näyttelijätähti on muuttanut tavaransa hänen ja Jason Sudeikisin yhteisestä kodista suoraan 27-vuotiaan Harry Stylesin luo. Pariskunta asuu nyt Daily Mail -sivuston mukaan yhdessä Stylesin Los Angelesissa sijaitsevassa kodissa.

Olivia Wilde muutti Harry Stylesin luo romanttisesti ystävänpäivänä. Nainen oli pakannut kaikki tavaransa ja vaatteensa matkalaukkuihin, jotka Styles auttoi kantamaan kotiinsa. Olivia Wildellä on Jason Sudeikisin kanssa kaksi yhteistä lasta, kuusivuotias poika ja neljävuotias tytär, jotka ilmeisesti jäivät isänsä luokse asumaan.