Justin ja Hailey hyvästelivät kotinsa – talon myynnistä puolen miljoonan tappiot

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallin uraa tekevä Hailey meni poptähti Justin Bieberin kanssa naimisiin noin kolme vuotta sitten. Pariskunta muutti yhteen vasta naimisiin menon jälkeen. Ennen sitä kumpikin oli asunut omissa osoitteissaan yksin.

Nyt 26-vuotias Justin Bieber ja 24-vuotias Hailey-vaimo ovat myyneet ensimmäisen yhteisen kotinsa. Aviopari ehti asumaan yli kaksi vuotta suuressa Beverly Hillsissä sijaitsevassa kartanossa, jossa tilaa noin 590 neliömetriä.

Justin ja Hailey myivät kotinsa kaikkine huonekaluineen, mutta jäivät silti myynnistä reilusti tappiolle. Aviopari sai talosta 7.955.000 dollaria kun he itse ostivat talon vuonna 2018 8.500.000 dollarin hinnalla. Myynnin hoitivat People-sivuston mukaan Luksuslukaalit-realitysarjasta tutut kiinteistönvälittäjät Matt ja Josh Altman.