Pyynikin munkkikahvila valittiin Suomen parhaaksi kahvilaksi – tässä 10 parasta

Matkailu · Terhi Piiroinen

Ruoka- ja ravintolamedia Toptaste järjesti äänestyksen, jossa lukijat saivat valita Suomen parhaan kahvilan. Voittajaksi valikoitui legendaarisista munkeistaan tunnettu Pyynikin munkkikahvila Tampereelta.

– Pyynikin näkötornin munkkikahvila on toiminut perheyrityksenä jo yli 30 vuotta. Kahvila sijaitsee maailman suurimman soraharjun laella. Tornin juurella palvelevan nykyisen munkkikahvilan omien munkkien lisäksi erikoisuutena on Tampereen Paahtimon maukas kahvi, joka jauhetaan tuoreeltaan. Kahvin paahto onkin suunniteltu täydentämään juuri munkin makua luoden kokonaisuudessaan harmonisen sekä ainutlaatuisen makuelämyksen, Toptaste hehkuttaa.

1. Pyynikin munkkikahvila, Tampere

2. Café Cabriole, Porvoo

3. Kahvila Kaneli, Kuopio

4. Kappelin kahvila, Helsinki

5. Cafe Regatta, Helsinki

6. Kuparitalon Vohvelikahvila, Tampere

7. Petras Cafe, Pori

8. Naantalin Aurinkoinen, Naantali

9. Café & Bar 21, Rovaniemi

10. Fazer Café Kluuvikatu, Helsinki