Cruella de Vil saa oman elokuvansa – Emma Stone päätähtenä tuoreessa trailerissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Disney on viime vuosina erikoistunut uusiin tulkintoihin klassikkoelokuvistaan ja niiden hahmoista. Nyt vuorossa on 101 Dalmatialaista -elokuvan pahis Cruella de Vil, joka on saamassa oman elokuvansa.

Cruella-elokuvassa Cruella de Viliä näyttelee Oscar-palkittu Emma Stone. 1970-luvun Lontooseen sijoittuvassa elokuvassa seurataan Estella ”Cruella” de Vilin matkaa muotilegenda Baroness von Hellmanin huomion saavasta nuoresta vaatesuunnittelijasta häikäilemättömäksi pahikseksi. Esimakua elokuvasta ja Emma Stonesta klassisen Disney-hahmon roolissa saadaan tuoreessa trailerissa.

Emma Stonen ohella Cruella-elokuvan päärooleissa nähdään muun muassa Emma Thompson ja Mark Strong. Ohjaajana toimi I, Tonya -elokuvastaan tunnettu Craig Gillespie. Cruellan on määrä saada ensi-iltansa 28. toukokuuta 2021, joskin julkaisuun saattaa vaikuttaa sen hetkinen koronatilanne.