Jessica Alves kauneusleikkauksessa Thaimaassa: ”Muuttaa koko elämäni”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Seurapiirijulkkis Jessica Alves lensi tammikuun lopulla Thaimaahan. Nainen oli kaksi viikkoa karanteenissa ja nyt hänet on operoitu Bangkokissa sijaitsevassa Kamol Cosmetic Hospitalissa. Nainen ei ole paljastanut leikkauksen yksityiskohtia.

Hän on kuitenkin kertonut Daily Mailille, että leikkaus muuttaa koko hänen elämänsä. Nainen aikoo viettää kaksi kuukautta sairaalan hoidossa operaation jälkeen. Osa on veikannut naisen käyneen sukupuolenkorjausleikkauksessa.

Jessica Alves on ollut vaitonainen leikkauksesta. Nainen on julkaissut Instagramin tarinoihinsa videon, jolla nähdään sairaalassa operaatiota dokumentoiva kuvausryhmä. Lontoossa asuva brasilialaissyntyinen Jessica Alves on transsukupuolinen julkisuuden henkilö, joka tunnettiin ennen lempinimellä ihmis-Ken.