Kissa ei pitänyt omistajan kuntoilusta – hyökkää kimppuun

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty paljon hauskoja esimerkkejä siitä miten lemmikit ovat halunneet osallistua omistajiensa kotona tekemiin treeneihin. Eräs kissa näyttää kuitenkin kuitenkin melko kivuliaalla tavalla omistajalleen sen mitä mieltä se on miehen kuntoilusta.

YouTube-videolla nähdään kaksi eri tilannetta, joissa mies on alkanut tekemään treeniä kotonaan. Heti kun hän laskeutuu alas punnerrusasentoon ja alkaa tekemään etunojapunnerruksia, kissa tekee yllätyshyökkäyksen ja upottaa kyntensä joko miehen päähän tai käsiin.

Vanha legendaarinen selitys tekemättömille kotitehtäville on se, että lemmikki söi läksyt. Videon perusteella mies voisi kuitenkin oikeutetusti syyttää kissaansa siitä, että hän ei pysty treenaamaan kotonaan mikäli hän kokisi liian kivuliaaksi punnertamisen silloin kun kissa puree samalla hänen kättään tai repii miehen päänahkaa.