Larsa Pippen kommentoi suhdetta varattuun mieheen – mies väitti olevansa jo eroamassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kohukaunotar Larsa Pippen on tullut monille tutuksi Kardashianit-sarjassa Kim Kardashianin ystävänä, minkä lisäksi hänet muistetaan myös yhtenä Miamin Täydelliset naiset -sarjan tähtenä. Hänen ja Kim Kardashianin ystävyys päättyi viime kesänä, kun naista syytettiin salasuhteesta Tristan Thompsoniin.

Larsa Pippen on viime aikoina saanut paljon mediahuomiota alettuaan tapailemaan naimisissa olevaa NBA-pelaajaa Malik Beasleya. Kun 24-vuotiaan Beasleyn vaimo ja yhteisen kaksivuotiaan pojan äiti Montana Yao näki yhteiskuvia miehestään ja Pippenistä, hän haki välittömästi avioeroa miehestään.

Nyt 46-vuotias Larsa Pippen on ensimmäistä kertaa kommentoinut suhdettaan varattuun mieheen. Pippen oli ollut People-sivuston mukaan siinä uskossa, että aviopari oli jo tekemässä eroa. Malik Beasley oli kertonut, että he ovat jo asumuserossa eikä Pippenillä ollut mitään syitä olla uskomatta miestä.

https://www.instagram.com/p/CLTJnCGngK7/

https://www.instagram.com/p/CLAPad8hzrW/