Paparazzit bongasivat – Kanye Westillä yhä vihkisormus kädessä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kim Kardashian ja Kanye West ovat hakeneet avioeroa. Pariskunta asuu nyt pysyvästi erillään ja Kim Kardashian on yksinhuoltajana Los Angelesissa. Paparazzit ovat nyt bonganneet Kanye Westin myös Kaliforniasta.

Mies on saapunut suurelta ranchiltaan Wyomingista Kaliforniaan tekemään yhteistyötä GAP-merkin kanssa. Valokuvaajat näkivät 43-vuotiaan artistin käyttävän edelleen vihkisormustaan vasemmassa nimettömässä. Sen sijaan Kim Kardashian on nähty ilman sormustaan, Page Six uutisoi.

Heillä on neljä lasta, seitsemänvuotias North, viisivuotias Saint, kaksivuotias Chigago ja vuodenikäinen Psalm. Lasten huoltajuudesta sovitaan oikeudessa. Kardashian on palkannut avukseen huippujuristi Laura Wasserin. He avioituivat vuonna 2014.

Voit katsoa Kanye Westin kuvat tästä.