Hiphop-legenda Notorious B.I.G. saa oman Netflix-dokumenttielokuvan – tässä traileri

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Notorious B.I.G., eli Biggie Smalls, lukeutuu hiphopin historian suurimpiin ja tärkeimpiin nimiin. New Yorkin hiphop-skeneä edustanut gangsta rapin pioneeri menehtyi maaliskuussa 1997 jouduttuaan ammutuksi Los Angelesissa. Tekijää ei koskaan saatu kiinni.

Biggie Smallsin elämään ja uraan tullaan pian perehtymään Netflix-dokumentissa Biggie: I Got a Story to Tell. Elokuvassa seurataan tähden nuoruutta ja nousua räpin supertähdeksi niin haastattelujen kuin kotivideoidenkin muodossa. Dokumentin ovat tuottaneet Sean ”Diddy” Combs ja Biggien äiti, Violetta Wallace.

Notorious B.I.G., oikealta nimeltään Christopher Wallace, valittiin viime vuonna Rock & Roll Hall of Fameen musiikkihistorian merkittäviin artistien joukkoon. Biggie: I Got a Story to Tell ilmestyy Netflixiin 1. maaliskuuta. Esimakua dokumenttielokuvasta saadaan tuoreen trailerin muodossa.