Late Johanssonin ”Ex-Criminals” -sarja ehdolla vuoden radio-ohjelmaksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pahamaineisen NBK-rikollisjärjestön, eli Natural Born Killersin johtaja ja perustaja, murhasta elinkautiseen tuomittu Lauri ”Late” Johansson aloitti uudenlaisen Ex-Criminals -radio-ohjelman Ali Niemelän kanssa Radio Dei -kanavalla. Nyt ohjelma on ehdolla ”radioalan Venla-palkinnon” eli RadioAwardsin saajaksi. Palkinnot jaetaan virtuaalisessa RadioGaalassa maaliskuussa.

– Jos ihan rehellinen olen, niin elämässäni on kyllä sattunut hurjempiakin juttuja kuin tämä ehdokkuus, mutta onhan tämä iloinen yllätys. Vähän jopa jännittää. Olen niin kunnianhimoinen, että toivon tietenkin voittavani, kommentoi Lauri ”Late” Johansson RadioAwards-ehdokkuuttaan.

Johanssonin juontajaparina sarjaa toimittava Ali Niemelä, entinen vanki hänkin, sanoo kaksikon kypsytelleen ajatusta radio-ohjelmasarjasta pitkään. Tekijät epäilivät kuitenkin, että haave olisi heidän taustansa huomioiden mahdotonta toteuttaa.

– Kuka olisi ylipäänsä uskonut, että teemme radiossa ohjelmaa, jota lisäksi kuunnellaan sekä muurien sisä- että ulkopuolella, Niemelä sanoo.