Vapaaottelijan hämmentävä ennätys – avasi hampaillaan 24 oluttölkkiä minuutissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadalainen Chucky Mady on luonut uraa vapaaottelijana, mutta nyt hän on noussut otsikoihin hieman toisenlaisissa merkeissä. Hän on onnistunut avaamaan ennätysmäärän oluita hampaillaan.

Chucky Mady nähdään viraalina levinneellä videolla repimässä oluttölkkejä auki pelkillä leuoillaan. Hän onnistui avamaan minuutin aikana kokonaisen lavallisen, eli 24 tölkillistä olutta. Samalla hän tuli rikkoneeksi maailmanennätyksen, jonka Guinnessin ennätystenkirjan tuomarit vahvistivat.

Hampaitaan vahvoiksi kuvaileva 32-vuotias Mady kertoo Windsor Star -lehdelle aloittaneensa oluttölkkien avaamisen hampaillaan 16-vuotiaana. Vasta vuosia myöhemmin hän päätti kokeilla taitojaan maailmanennätyksen rikkomiseksi. Aikaisempi ennätys oli 11 tölkkiä minuutissa, jonka Mady kertoo heti tietäneensä voivansa rikkoa.