Victoria Beckham julkaisi huvittavan videon Davidista: ”Enkö olekaan perheen ainoa laulaja?”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Entisenä Spice Girls -tähtenä ja nykyään muotisuunnittelijana tunnettu Victoria Beckham on ollut iloinen siitä, että hänen nuorin poikansa Cruz näyttää myös jakavan naisen kiinnostuksen musiikkia kohtaan. Nyt tähti julkaisi huvittavan videon miehestään ja äidistään, joiden laulun lahjoja nainen ihailee huvittavalla videollaan.

Victoria Beckham julkaisi hänen sukulaistyttönsä Libby Adamsin tekemät hauskat videot omalla Instagram-kanavallaan. Ensimmäisellä videolla Victoria Beckham nojaa miehensä Davidin olkapäätä vasten. Hauskan videoefektin avulla David Beckham näyttää laulavan hymyssä suin.

Toisessa videossa David Beckham istuu man äitinsä Sandran ja Victorian äidin Jackien välissä. Tällä kerralla Jackie on kuitenkin perheestä se, joka on yltynyt laulamaan ja vieläpä miehen äänellä.