Halle Berryn ensisuudelma tapahtui tytön kanssa – halusi harjoitella ennen poikaystävää

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen näyttelijä Halle Berry tunnetaan useista nimekkäistä elokuvista, joista etenkin naisen roolit Kissanaisena ja Bond-tyttönä muistetaan erityisen hyvin. 54-vuotias tähti löysi tänä vuonna rinnalleen myös uuden rakkaan ja alkoi seurustelemaan syksyllä muusikko Van Huntin kanssa.

Halle Berry on tehnyt ystävänsä Lindsay Floresin kanssa omalle Instagram-kanavalleen hauskan videosarjan, jossa he vastaavat seuraajiensa lähettämiin kysymyksiin. Naiset ovat videoillaan käsitelleet muun muassa parisuhteita, raskausaikaa ja nyt he kertoivat omista ensisuudelmistaan.

Halle Berry paljasti videolla, että hänen ensisuudelmansa ei tapahtunutkaan pojan vaan tytön kanssa. Berry seurusteli ja halusi edetä suhteessa tasolle, jossa hän antaisi pojalle kielisuudelman. Halle Berry ei kuitenkaan tiennyt miten se tehdään, minkä vuoksi hän päätyi harjoittelemaan kielisuudelmia ystävänsä kanssa puolen tunnin ajan.