Natalia Borges julkaisi suihkukuvansa somessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman kirkkaimpaan kärkeen nousee vuosittain muutamia uusia kaunottaria, jotka onnistuvat pysyttelemään jonkin aikaa huipulla. Yksi tulevaisuuden todennäköisistä tähdistä on brasilialainen Natalia Borges, joka nousi muutama vuosi sitten paparazzien tähtäimiin ja sitä kautta kansainväliseen tunnettuuteen.

Koronakriisin myötä rohkeiden kuviensa julkaisutahtia hieman rauhoittanut Natalia on nyt yllättänyt faninsa positiivisesti julkaisemalla itsestään alastonkuvan somessa. Otoksessa hän poseeraa suihkussa vain pyyhe intiimien paikkojensa peittona.

Brasilialainen Natalia Borges on mallikaunotar ja näyttelijä, joka odottaa vielä varsinaista läpimurtoaan kansainvälisillä mallimarkkinoilla. Esimerkiksi kotimaassaan hän on seurattu julkkistähti, koska hänen aviomiehensä on New Yorkissa vaikuttava yökerhomoguli Michael Satsky.