Realitytähti Lala Kent yli kaksi vuotta ilman alkoholia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomessakin esitetyssä Vanderpump Rules -televisiosarjassa mukana oleva laulaja ja näyttelijä Lala Kent on aiheuttanut omalla käytöksellään paljon kysymyksiä ohjelmassa. Nainen oli lähes poikkeuksetta humalassa hyvin riidanhakuinen ja julma etenkin muita naisia kohtaan. Kaikki kuitenkin muuttui kun Lala Kent päätti lopettaa juomisen kokonaan.

Lala Kent meni AA-kerhon tapaamiseen ja lopetti alkoholin juomisen jo yli kaksi vuotta sitten. Taannoin tähden kihlattu Randall Emmett julkaisi rakkaansa merkittävän vuosipäivän kunniaksi kuvan, jossa Lala Kent puhaltaa juustokakun päälle asetetut kaksi kynttilää sammuksiin.

– En pysty edes kertomaan miten ylpeä sinusta olen! Kaksi vuotta sitten päätit muuttaa elämäsi suunnan lopullisesti. Teit päätöksen ja paljon töitä tämän eteen, minkä vuoksi kulkemasi matka tuokin kyyneleet silmiini, Randall Emmett kirjoittaa Instagram-kuvaansa.

Mies kertoi, että he aikovat nostaa nyt Lala Kentin menestykselle maljan. Kentin pullossa on kuitenkin alkoholin sijaan Heinekenin nollaprosenttinen olut. Tällä hetkellä Lala Kent ja Randall Emmett odottavat yhdessä esikoistaan ja heidän on määrä mennä naimisiin heti kun tilanne koronaviruksen kanssa hellittää.